Kommende arrangementer

Her er en oversigt med de arrangementer, der p.t. allerede er mulighed for deltagelse i eller som i nær fremtid annonceres med mulighed for tilmelding til. Det kræver selvfølgelig, at du er medlem af Hasseris Grundejerforening. Turene annonceres typisk via et Nyhedsbrev, der udsendes til de medlemmer, der har indberettet og tilmeldt en aktiv e-mail adresse. Læs mere om egen mulighed for dette under ret-selv-service  (kræver medlemsnr. og I-kode, der bl.a. fremgår af de seneste udsendte Nyhedsbreve) på denne hjemmeside:

Bestyrelsen modtager altid gerne forslag/ideer til aktiviteter fra medlemmerne. Send disse til: post@hasseris.dk

 

22.03.2018  "Kost og Motion " et foredrag med kostvejleder Helle Johnsen i Kirkesalen under Hasseris Kirke. Start kl. 19:00.

19.04.2018  Generalforsamling i Kirkesalen under Hasseris Kirke - start kl. 19:00. Indkaldelse udsendes pr. mail som et Servicebrev til foreningens medlemmer. De 59 medlemmer af foreningen der ikke har en mailadresse modtager indkaldelsen via et af bestyrelsen omdelt brev.

08.05.2018  Guidet tur i Aalborg Zoologiske Have efter normal lukketid. Gælder for foreningens medlemmer, max. 5 tilmeldte pr. husstand og max. 120 deltagere efter først til mølle... proncippet. Vi kommer lidt bag facaden og hører spændende fortællinger om dyrene og hverdagen i denne verden. Vi kommer tæt på dyrene og enkelte vil der være lejlighed til at kunne røre ved. Turen varer ca. 2 timer, hvorefter der sluttes af med en sandwich og en øl eller sodavand. Er vejret godt kan vi være ude ellers er det i restauranten. Nyhedsbrev udsendes i starten af april måned. Tilmelding via hjemmesiden - og her må påregnes en egenbetaling pr. deltager.

11.07.2018  Hasseris Grundejerforening kan fejre 125 års jubilæum.