Søg
Close this search box.

Kontakt

Her kan du kontakte os for spørgsmål og kommentarer – enten direkte via mail til post@hasseris.dk, via kontaktformularen nedenfor, eller direkte til funktionsbestemte adresser nederst på denne side.

Hasseris Grundejerforening

CVR-nummer: 33 81 42 83
E-mail: post@hasseris.dk

Flere muligheder for specifik kontakt:

Her er en oversigt for e-mailadresser, der kan anvendes i forskellige situationer af foreningens medlemmer.

post@hasseris.dk er foreningens officielle adresse og tillige postadresse. Her kan du/I som medlem af foreningen bl.a. indsende en problemstilling / en sag / et spørgsmål / et forslag etc., hvor der ønskes en tilbagemelding fra bestyrelsen. Skal sagen op på det kommende bestyrelsesmøde må der påregnes en vis ekspeditionstid

formand@hasseris.dk er den formelle indbakke til den siddende formand for bestyrelsen. Formanden kan vælge at flytte sagen / spørgsmålet /forslaget etc. over til behandling af den siddende bestyrelse.

kasserer@hasseris.dk er her du skal rette henvendelse, hvis du f.eks. har betalt kontingent 2 gange / har modtaget en opkrævning du ikke kan få til at stemme etc. Betalinger fra Hasseris Grundejerforening mv.

medlem@hasseris.dk er her du kan rette henvendelse hvis du har problemer med at blive indmeldt i foreningen via hjemmesiden / ønsker at blive udmeldt af foreningen / gerne vil have hjælp til at skifte den tilmeldte e-mailadresse, telefonnummer, adresse etc.

hostmaster@hasseris.dk er her du som medlem af foreningen kan bestille en gratis nn@hasseris.dk e-mailkonto stort set efter eget valg

webmaster@hasseris.dk er her du kan indsende en kommentar og/eller et forslag til indholdet på hjemmesiden, et godt digitalt eller indscannet foto.

Når du skriver en mail så husk lige at oplyse navn, eventuelt gerne et telefonnummer samt en e-mailadresse, der skal benyttes til at svare dig på.

 

Henvendelser fra ikke medlemmer kan ikke forventes besvaret.