Foreningens arrangementer

Her er information om de kommende arrangementer, der p.t. allerede er mulighed for deltagelse i eller som i nær fremtid annonceres med mulighed for tilmelding til. Det kræver selvfølgelig, at du er medlem af Hasseris Grundejerforening.

Turene og arrangementerne annonceres typisk på forsiden af hasseris.dk og via et Nyhedsbrev, der udsendes til de medlemmer, der har indberettet og tilmeldt en aktiv e-mail adresse. (Læs mere om mulighed for selv at tilføre eller rette mailadresse i menupunktet Foreningen, Medlemsfordele i menupunktet ret-selv-service  (kræver medlemsnr. og I-kode, der bl.a. fremgår af de seneste udsendte Nyhedsbreve)

Foreningens arrangementer som kræver tilmelding, håndteres i samarbejde med virksomheden Nemtilmeld.dk. På dette link, fremgår kommende arrangementer: hasseris.nemtilmeld.dk

Foreningens arrangementer logo mrk transperant nemtilmeld 1 1

 

Allerede nu kan datoen for generalforsamlingen i 2020 annonceres: 2. april kl. 19:00 i Kirkesalen under Hasseris Kirke. NB: på grund af Covid-19 situationen blev denne generalforsamling udsat indtil videre. Bestyrelsen melder ud når situationen er klar. Af referaterne fra bestyrelsesmøderne fremgår den løbende vurdering.

Bestyrelsen modtager altid gerne forslag/ideer til aktiviteter fra medlemmerne. Send disse til: post@hasseris.dk

Afholdte arrangementer kan ses på dette link: Afholdte arrangementer