Søg
Close this search box.

Få indflydelse på fjernvarmen

Fremtidens fjernvarme.

Al ting forandrer sig, også noget så dagligdags som fjernvarme. Aalborg Universitet søger frivillige grundejere, som vil bruge lidt tid på at komme med ideer omkring grøn omstilling, boligforbedringer, energibesparelser mm. Hasseris Grundejerforening har valgt at bakke op om projektet, og opfordrer derfor interesserede personer i at medvirke i et gruppeinterview. Man skal ikke være ekspert for at deltage 🙂 Interesseret? – Så læs videre her:

Deltagelse i gruppeinterview vedr. dine interesser og holdninger til den grønne omstilling i Aalborg

Forskningsprojektet ”Energisynkronisering” på Aalborg Universitet (i samarbejde med Aalborg Forsyning) søger medlemmer af Hasseris Grundejerforening, som vil være interesseret i at deltage i et gruppeinterview sammen med 3-4 andre medlemmer. Interviewet handler om fjernvarmeforbrug, forbedringsmuligheder i boligmassen og besparelser i forbindelse med den grønne omstilling i Aalborg. Interviewet vil vare ca. 1 time, og resultaterne bruges som grundlag til formulering af et spørgeskema for en større gruppe boligejere.

Hvad vil du som grundejer få ud af at være med?
Du kan få indflydelse på hvilken viden der skal gøres tilgængelig for dig som borger og du kan få indflydelse på, hvilke besværligheder i din hverdag vi kan hjælpe med at sætte fokus på inden for den grønne omstilling, f.eks. hvilke forbedringstiltag er relevant for netop din hustand for at opnå økonomiske besparelser. Du vil gennem interviewet bidrage med værdifuld viden om din hverdag og dine interesser mht., hvordan vi på den lange bane kan komme i mål med nationale og internationale mål.

Er du interesseret i at være med, eller vil du bare høre lidt mere, så kontakt enten Louise Krog Jensen louise@plan.aau.dk eller Michael Kvist Svangren mkni@cs.aau.dk.

Interviewene vil finde sted i oktober. Under interviewene vil der serveres frugt, kaffe og kage.

Mvh. Louise Krog Jensen og Michael Kvist Svangren
På vegne af projektgruppen.

Kontaktperson for Hasseris Grundejerforening: Thorkil Neergaard