Søg
Close this search box.

Ejendomsmæglere i Hasseris

Hasseris Grundejerforening har indgået en samarbejdsaftale med ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, beliggende i Hasseris, og aftalen omfatter alle kommende nye ejere, der køber fast ejendom (parcelhus, ejerlejlighed, andelsbolig, ideel anpart, grund), der er beliggende i foreningens medlemsområde.

Den/De nye ejer(e) tilbydes et gratis medlemskab af Hasseris Grundejerforening i forbindelse med tilflytningen til vores bydel. Medlemskabet kan omfatte helt op til godt et år, hvorefter et fortsat medlemskab kræver indbetaling af det ordinære kontingent på p.t. KUN kr. 150,00 årligt. Indbetalingen af kontingentet kan selvfølgelig tilmeldes til Nets (Betalingsservice).

Det er ejendomsmægleren, der sørger for indberetning til Hasseris Grundejerforening og herunder det nye medlems navn, adresse, e-mail mv. Det nye medlem vil herefter blive kontaktet af Hasseris Grundejerforening.

De øvrige ejendomsmæglerfirmaer i Hasseris er tilbudt at indtræde i samme ordning på samme vilkår, men har valgt ikke at benytte sig af dette samarbejde.

Bestyrelsen har gennem de seneste år brugt en del ressourcer på at fastholde – ja tillige gerne udvide antallet af medlemmer af Hasseris Grundejerforening – og har fundet det rimeligt at vi via lokale ejendomsmæglere kan byde de nye grundejere velkommen til bydelen Hasseris. Dette bl.a. ved at synliggøre vores fælles lokale talerør til bl.a. offentlige myndigheder samt gøre det muligt at deltage i foreningens forskellige arrangementer.

Medlemsskabet gør, at det nye medlem får en god start i Hasseris og:

  • kan blive tilmeldt den fordelagtige snerydningsaftale med en rabatordning for et helt vinterhalvår mv.
  • kan få en gratis NN@hasseris.dk e-mailadresse (stort set efter eget valg)
  • kan modtage Nyhedsbreve fra Hasseris Grundejerforening
  • kan deltage i Hasseris Grundejerforenings sociale arrangementer
  • samt ikke mindst være med til at værne om vores fælles bydel Hasseris.


NB! Et medlemskab af Hasseris Grundejerforening via denne ordning kan KUN ske ved en indmeldelse foretaget af ejendomsmæglerfirmaet.

Følgende ejendomsmæglerforretning er omfattet af aftalen:

Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen