Søg
Close this search box.

Få en hasseris.dk mailadresse

Få en gratis @hasseris.dk e-mail adresse

Hasseris Grundejerforening tilbyder dig, at du GRATIS kan få oprettet en Hasseris e-mail adresse med navnet @hasseris.dk. Du bestemmer selv navnet foran @. Herefter modtager du i løbet af nogle dage meddelelse om, at navnet er oprettet. Når du har fået bekræftet oprettelsen af den ønskede e-mailadresse, kan du benytte vejledningen, som du kan finde nedenfor til at oprette din nye e-mail adresse i dit mail program.

Det er kun medlemmer, der kan abonnere på denne service. Udtræder du af foreningen, vil adressen derfor blive slettet den førstkommende 1. januar. Adresserne tildeles efter først til mølle princippet, så derfor bør du bestille straks, hvis ikke du vil risikere, at dit navn bliver optaget.

E-mail adressen må kun indeholde ‘a-z’,’A-Z’, ‘1-9’, ‘.’ (Punktum) ‘_’ (Understregning) samt ‘-‘ (Bindestreg)

Send en mail til: sekretaer@hasseris.dk med oplysning om:

  • Navn
  • Medlemsnummer
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • Nuværende emailadresse (som vi skal bruge til at sende dig kodeord mv.)
  • Ny e-mailadresse (navnet foran @hasseris.dk).

Betingelser:

Hasseris Grundejerforening forbeholder sig ret til at afvise en ønsket adresse.

Hasseris Grundejerforening yder ikke personlig service ved oprettelse af mailadressen på egen PC. Der henvises til vejledningerne nederst på denne side.

Hasseris Grundejerforening påtager sig ikke erstatningspligt for evt. tab ved driftsforstyrrelser.

Brug af Webmail:

Hvad er det? De fleste anvender et mailprogram. Apples iPhone, iPads og Macbook har deres eget mailprogram indbygget, Android har dem indbygget på mobiler og tablets, ofte i forbindelse med Gmail og på PC anvender mange Windows mail eller et Microsoft Outlook. mange spekulerer ikke iver hvilket program der anvendes.

I nogle tilfælde vil man gerne bruge sin e-mail fra en andens computer eller apparatet, og der har du mulighed for at anvende en webmail service, dvs. at du kan læse og sende mails fra en hvilken som helst PC med internetadgang, og du skal bare bruge dens browser-program. For at bruge webmail skal du anvende dette link:

https://www.webmail.wannafind.dk

(Hint: Gem adressen under favoritter/foretrukne i din browser, men husk at skrive den ned, hvis du vil anvende den fra en anden PC end din egen)

I den rude der vises, skal du indtaste din e-mailadresse og det kodeord som du får tilsendt ved oprettelsen af e-mailadressen. (så noter det ned!)

Vejledning i oprettelse af ny e-mail adresse for Mac brugere finder du ved at klikke på nedenstående link til ofte benyttede systemer.

Link til vejledning for Mac brugere
Link til vejledning for Outlook Express
Link til vejledning for Microsoft Outlook

NB. Bemærk at navnet på indgående server er: mail7.wannafind.dk  
Hvis du benytter IMAP skal du bruge port 143, hvis du benytter POP3 skal du bruge port 110

Server til udgående post: asmtp.wannafind.dk.   udgående port er 587  server til udgående post kræver godkendelse (sæt flueben)

På dette link finder du opsætningsvejledning til flere systemer: https://knowledgebase.wannafind.dk/Kategori/E-mail

hasseris.dk driftes af firmaet Wannafind.

Evt. driftsforstyrrelser rapporteres HER.